Imorgon är det valborg <3

Känner mig duktig idag. Var hela dagen i skolan fast att jag var jätte trött. Var me på idrotten och sprang som fan, vi spela brännboll.  Fan va varmt det blev, ingen höjdare att springa runt i värsta solen + värmen. 
men men, imorn e det valborg. Ska nog va på maren och kolla ett tag iallafall. Fast på dan ska becka och jag till stockholm. Roligt roligt.

Än ska jag säga akta dig för eld..image4

Helgen - Kub. Polisen. Promenader.

Helgen har vart bra :) Har tagit många promenader och det är ju skönt och nyttigt.
Fan va kul det va att spela kub med becka,robert och thomas. Haha ;) men det tog en sån jävla tid.
Jag blev inte det minsta förvånad när snuten kom och undra om någon hade försökt sälja hash :S Jävla Södertälje, bara massa skit. Jag sa till snuten att det säkert var invandrarna, han sa - Det är inte säkert.
Såklart det var, 2 sekunder senare kom Ziad och gick förbi. Jag undrar vem det kan ha varit :S

Jaja, men det har vart en bra helg iallafall. Snart e det valborg :) Och nästa vecka går jag bara måndag & tisdag.


Nice nice, SUPER NICE ;)

MensMonster- För mkt känslor i för liten kropp.

Jag är bitchigast i världen när jag har mens. Jag ser förjävlig ut, jag beter mig förjävligt, hela jag är bara ett  förjävligt monster. ush ush!! Har gråttit och skrattat massor idag, har absolut ingen kontroll över mina känslor. Blir nervös över visa busskortet på bussen, blir nervös av att köpa redbull på pressbyrån. Jag blir arg över att mina kläder inte sitter som dom ska, blir arg över att mitt hår inte ser ut som jag vill. Jag blir ledsen för att robert inte vill gå på stan med mig (och arg) Blir glad när mamma ska försöka göra mig mer mänsklig, blir glad att det är Prison Break ikväll.

Blir galen över att jag har för mycket känslor i för liten kropp.



image3


Ont i fötterna

Nu måste jag klaga lite, jag har jätte ont i mina fötter. Har skavsår på översidan av foten :s skumt.. har värsta plåstrerna.
Dum som jag är har jag vart i stockholm och gått runt som en dåre, med onda fötter. Var där med mamma och johan, riktigt mysigt endå.
Nu är jag hemma hos robert, vi ska inte göra ngt speciellt ikväll vi är jätte trötta.

<3

Robert & jag 4 år

På onsdag firar jag och min pojkvän 4 år tillsammans, fan va lång tid. Vi har gjort så mycket tillsammans. Vi ska åka båtresa till tallin imorn, det var min överaskning till han. Hoppas vi får det så romantiskt som bara vi kan få.

Äkta kärlek dör aldrigdet är därför vi 2 passar så bra tillsamansimage2

RSS 2.0